• Nederlands
  • English

Systeembeheer

Beheer van uw servers op locatie of in de cloud.

Een eigen systeembeheerder is een kostbare zaak voor veel bedrijven. Systeembeheer kunt u bij ons uitbesteden en daarmee bespaart u kosten. Hierdoor heeft u geen fulltime systeembeheer nodig en kunt u gebruik maken van onze kennis en expertise.

Wierenga ICT heeft vele jaren ervaring in beheer van ICT systemen en complexe netwerken, wij inventariseren wat exact nodig is in uw organisatie en maken duidelijke afspraken. Uiteraard zorgen we dat uw systemen uitstekend presteren, voldoende onderhouden zijn en de beveiliging optimaal is. Het uitbesteden van systeembeheer is alsof u een eigen systeembeheerder heeft. Wij doen dit op locatie of systeembeheer op afstand.

 

ICT Beheer en Support

Met systeembeheer verzorgen wij onder andere:

Systeembeheer en meer.

Wij zorgen dat u altijd de laatste technology kan gebruiken en geen omkijken heeft naar uw ICT-omgeving. Naast systeembeheer leveren wij een breed assortiment aan diensten, hierdoor kunnen wij een oplossing op maat bieden. Plannen, adviseren, levering, configuratie, onderhoud en beheer van uw complete ICT-omgeving is voor ons geen enkel probleem.

Met onze ICT beheer en support bieden wij een totaal oplossing en kan de ICT uitbesteed worden. Heeft u enkel nieuwe werkplekken, netwerkbeheer of uitbreiding/installatie van uw omgeving nodig dan doen wij dit ook met plezier voor u.

 

''Wij zijn al jaren tevreden klant bij Wierenga ICT. Onze ICT hebben wij volledig uitbesteed en dit merken wij niet alleen in de kosten. De ondersteuning is altijd erg snel en er wordt meegedacht in onze wensen. Problemen oplossen is vanzelfspreken maar meedenken en verbeteren van onze processen is een aangename toevoeging.''
Retaj Tech & HR
Zain A. Fallatah
CEO

Als u niet weet waar u moet beginnen of u wilt simpleweg meer informatie over onze diensten? Wij kunnen bij u op locatie beoordelen wat u kunt doen om uw ICT te verbeteren.