• Nederlands
  • English

ICT Consultancy

Advies op maat met een persoonlijke aanpak.

Wierenga ICT kan u adviseren in alle aspecten op gebied van ICT in uw bedrijfvoering. Wij kijken naar uw specifieke wensen en eisen om een zo goed mogelijk plan te presenteren. ICT consultancy is niet enkel het adviseren in welke produkten en technology u nodig heeft, wij kijken van A-Z en proberen eerst uw onderneming te leren kennen.

Door onze persoonlijke aanpak weten wij wat het beste aansluit op uw bedrijf en kijken we verder om ook voorbereid te zijn op de toekomst. Met onze ICT consultancy zorgen wij dat uw ICT met het DNA van uw bedrijf is verweven. Omdat wij met een breed aantal partners nauw samenwerken kunnen wij u uitermate goed adviseren welke mogelijkheden, vereisten en voorbereidingen u kan verwachten.

Door onze vertaling van technische kennis naar uw bedrijfsvoering bieden wij helder advies en kan uw ICT overzichtelijk blijven.

ICT Beheer - MSP

Optimaliseer en stroomlijn uw ICT terwijl u kosten bespaard.

Door uw ICT goed te onderhouden verbeterd u de productiviteit, werkt men efficienter. U kunt aanzienlijk op uw ICT kosten besparen, wij bieden tevens SLA’s (onderhoudscontracten) aan zodat uw niet voor verrassingen komt te staan. Vaste afspraken en professioneel uitgevoerd beheer en ondersteuning voor een vast bedrag.

 

Als u niet weet waar u moet beginnen of u wilt simpleweg meer informatie over onze diensten? Wij kunnen bij u op locatie beoordelen wat u kunt doen om uw ICT te verbeteren.
Onze gegevens
Meerdere gingen u voor
1 +
Projecten
1 +
Clienten
1 *
Service