• Nederlands
  • English
sign in
Forgot Passsword? Click here
Don’t have an account yet?

Beheer, onderhoud en ondersteuning.

Alsof u een eigen IT afdeling hebt.

Een eigen IT afdeling of ICT'er inhuren kost vaak veel geld. Kennis en processen opbouwen met daarnaast alle dagelijkse werkzaamheden zijn erg tijdrovend. Wij bieden u een volledig service alsof u een eigen ICT afdeling in huis hebt maar zonder de nadelen.

Het beheren, onderhouden, ondersteunen van uw ICT omgeving, reageren op storingen en monitoren terwijl u up-to-date blijft met de laatste technologische ontwikkelingen doen wij voor u een vele andere bedrijven. Onze kennis en expertise wordt hierdoor extra sterk en kunnen wij direct toepassen terwijl u verzekerd bent van hoogwaardige ICT en een zekerheid in de kosten.

Hieronder vindt u een aantal aspecten van onze ICT Beheer die wij kunnen toepassen naar uw wens.

Management

Complete of gedeeltelijke management van uw ICT infrastructuur. Wij configureren en installeren service naar wens en zorgen voor eventuele integratie waar nodig.

Meer info
Onderhoud

Periodieke onderhoud en patch-management zodat uw systemen altijd up-to-date en veilig zijn. Wij installeren de nieuwste updates voor zowel uw besturingsystemen als applicaties.

Meer info
Monitoren

Wat gat er goed en op welke punten is verbetering mogelijk. Wij monitoren uw systemen en netwerk om vroegtijdig problemen te herkennen zodat er adequaat actie ondernomen kan worden.

Meer info
Ondersteuning

Reageert een systeem of applicatie niet zoals verwacht of hebt u hulp nodig, gemakkelijk en snel contact via onze helpdesk biedt uitkomst. Wij kunnen snel een oplossing bieden en eventueel met u meekijken om u een oplossing te bieden.

Meer info
Beveiliging

Een belangrijk onderdeel van uw ICT is een gedegen beveiliging. Wij werken met top-partners over de hele wereld om een sluitende beveiliging te bieden. Alle gegevens en systemen worden door ons beveiligd tegen diefstal, inbraak en onbevoegde toegang.

Meer info
Herstel en backups

Een gedegen backup en herstel strategie is onmisbaar in elke organisatie. Door alle systemen en kritische applicaties veilig te stellen met meerdere backups kunnen wij in geval van nood u een snelle oplossing bieden wanneer herstel uitgevoerd moet worden.

Meer info

Een totaal-oplossing voor uw bedrijf.

70% van het MKB heeft geen eigen ICT afdeling of ICT'er in dienst, vaak wordt ICT gezien als een last in plaats van een toevoeging. Laat u vandaag verrassen met onze ICT Beheer en ervaar hoe wij een toevoeging zijn tot uw bedrijf.

Bespaar kosten en maak uw bedrijf efficiënter met onze diensten en integraties. Eenvoudig samenwerken, beter grip op data en beheer van uw werkplekken volledig geregeld.

Meer informatie of beoordeling?