• Nederlands
  • English
Wierenga ICT - nieuwe website
Wierenga ICT, een nieuwe website!

De lente komt eraan en betekent dit bij Wierenga ICT een nieuwe website voor ons. Het kernwoord is “eenvoud”, onze klanten willen snel info over onze services vinden.

Het oude concept van de website is achterhaald, onze diensten zijn nu eenvoudig te vinden. Met simpele menus en verdeeld in meerdere secties kan men per service alle benodigde info vinden. Hierdoor is direct helder wat men kan verwachten en nodig heeft. De ervaring op de website is nu hetzelfde als de uitvoering van ons werk.

Wierenga ICT - nieuwe website

De klant-omgeving blijft hetzelfde, de snelheid is wel enorm verbeterd. Nu hoeft u niet meer te wachten om al uw produkten terug te vinden. Er zijn ook nieuwe manieren voor het betalen van uw factuur toegevoegd. In totaal zijn dat nu 5.

Door de nieuwe ontwikkelingen op gebied van ons telefoonsysteem kunt u nu ook via de website bellen. Dit kan u vinden bij contact, Click2Call. U belt rechtstreeks met uw pc met ons. Voor mobiel kan nu de opties onderaan uw scherm gebruikt worden, WhatsApp, email en bellen zijn direct vanuit de browser te starten.

De nieuwe website van Wierenga ICT is klaar om u zoveel mogelijk informatie te geven, wij hopen dat u er net zoveel plezier aan beleeft als ons. We hopen snel van u te horen.

Share your thoughts

share what,s happening in your mind about this post